Yamamoto scissors/YS-tech drives af Ole Larsen som er udlært Japansk saksemager på en af verdens bedste Japanske fabrikker.

Ole Larsen har været i branchen siden 2002 og tog til Asien for at lære kunsten japansk slibning og kunsten at lave håndlavede japanske sakse for første gang i 2007. De følgende år vendte han tilbage til Asien og boede der i næsten 5 år for at lære at lave håndlavede frisør sakse og er en af ​​de få vesterlændinge, der har lært og er uddannet af japanske og koreanske mester smede i den svære kunst at lave håndlavede frisør sakse.

I dag fremstiller Ole håndlavede japanske sakse i Danmark som den første nogensinde.

Kvalitet, traditioner og perfektion

Kvalitet: Der anvendes kun de bedste råmaterialer til Yamamoto sakse. Alle sakse er fremstillet i det bedste kold-smedet Hitachi stål fra Japan. Ole Larsen importerer egne råmaterialer fra Japan.

Traditioner: Teknologien er den bedste fra Japan, lært fra de bedste Mester smede som opfandt Hamaguri skæret. Saksene er håndlavede ved hjælp af de gamle traditioner og i henhold til de gamle japanske traditioner.

Perfektion: Ole Larsen anvender dansk kvalitet og perfektion til saksene. Hver saks er håndlavet og går gennem mere end 200 produktionsfaser. Slutresultatet er et perfekt produkt.

Hvorfor Yamamoto?

Hvorfor navnet "Yamamoto" sakse? - På japansk betyder Yama "Mountain" og Moto betyder "Base" = eller bjergfod. - ligesom i ordene "ved foden af bjergene ...". Dette indikerer det stærkeste sted - i selve bjerget. Vi kan godt lide at tænke på vores sakse sådan: stærk, konsekvent og stabil som selve kernen i et bjerg - basen.

Ikke bling bling...

Ole Larsen laver ikke Bling-Bling-sakse med fancy Titanium-farvede Zebra-striber eller sakse med dragehåndtag. I stedet laver han nogle af verdens bedste sakse. Sakse, som er beregnet til at være et stykke værktøj - et instrument til at udføre et bestemt job perfekt. - Ikke en "eye pleaser" og Ikke et "fashion statement". - Kun perfekt håndlavede sakse.
Han bruger heller ikke overdrevne superlativer, når han beskriver sine sakse. - kun specifik korrekt ordlyd og faglig terminologi til at forklare, hvorfor Yamamoto sakse er nogle af de bedste i verden.