Pact Nordic - Hair & Technology er din nye leverandør af hårplejeprodukter og frisørartikler

Pact Nordic er blevet til i et tæt samarbejde mellem danske frisører og erfarne branchefolk ud fra  en klar vision om at skabe en virksomhed med en helt ny tilgang til kunderne og frisørbranchen.

“Vi vil være vores kunders bedste samarbejdspartner og gøre alt, hvad vi kan for at understøtte deres forretninger – små som store. Det vil vi gøre ved at være med kunden hele vejen – både som en en super fleksibel og nærværende leverandør af de allerbedste produkter, ved at give personlig rådgivning og service og ved at tilbyde et stærkt uddannelsesprogram inden for både produkt, teknik og forretningsudvikling. Vi kalder det PACT 360 – vi er med dig hele vejen rundt”

Jan Christensen, CEO

Vi lægger ud med at introducere et helt nyt brand inden for high perfomance hårpleje – epiic hair care. epiic hair care er en eksklusiv serie af 100% veganske hårplejeprodukter inden for care, leave’in, styling og finish. Epiic hair care anvender genbrugsplast i OWP™-konceptet til emballagen, og flere produkter er Cosmos Organic-certificerede.

Senere vil en lang række spændende hårprodukter og frisørartikler følge.

Det får du hos Pact Nordic:

  • en spændende produktpalette, der hele tiden udbygges
  • epiic hair care – et nyt high performance hårplejebrand udviklet af danske frisører
  • et dedikeret team af dygtige fagfolk – stylister og teknikere – der brænder for at udvikle frisørbranchen
  • personlig og nærværende service.
  • uddannelse på eget, prisbelønnet akademi inden for bl.a. produktkendskab, klippe- og farveteknik samt forretningsudvikling
  • en leverandør med en klar holdning til at tilbyde bæredygtige produkter, der skåner natur og miljø

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Pact Nordic.

Kontakt os