high performance hårprodukter

Eksklusiv hårpleje

epiic hair care er resultatet af en vision om at skabe en serie af professionelle hårplejeprodukter produceret med omtanke for både mennesker og natur.

Den unikke produktserie er udviklet af nogle af den danske frisørbranches førende stylister og er designet med inspiration i det helt specielle, nordiske lys og det rene og lette, skandinaviske udtryk. Smukt og enkelt.

Produkterne er sammensat af naturlige og skånsomme ingredienser, som giver den helt specielle luksuriøse SPA-følelse, som gør den daglige brug til en ekstraordinær oplevelse.

Naturlige ingredienser

Alle produkter fra epiic hair care indeholder naturlige ingredienser, som hver især har en unik funktion – og produkterne er helt fri for kunstige tilsætnings- stoffer, SLS og parabener.

Ocean Waste Plastics

Vores børns fremtid er truet af en overflod af plastik i verdens have og floder. Samtidig risikerer truede dyrearter til lands og vands helt at forsvinde.

Det kan vi ikke være bekendt. Så det gør vi noget ved.

Helt konkret fjerner vi – i samarbejde med OWP™ – den samme mængde plastik fra verdens have og floder, som vi benytter i vores emballager. Det er et valg, vi har truffet for at passe på verdenshavene og vores fremtidige generationer. Og fordi epiic hair care er hårpleje med holdning.

OWP™ (Ocean Waste Plastic) er et koncept, der er skabt for at rense vores have og minimere den mængde ny plastik – såkaldt jomfruplast, der bringes til verden.

OWP™ er en kombination af mange gode ting:

  • Fjernelse af plast fra verdens have og floder 1:1
  • Emballage fremstillet i REACH-kompatible PCR-materialer for at reducere og/eller eliminere behovet for jomfruplast
  • Genbrug af så meget som muligt af den indsamlede plast til andre industrier
  • En positiv social indvirkning for lokale, der arbejder med OWP i Indonesien

På vores emballage finder du en QR-kode, som henviser til mere information om OWP™ og viser koordinaterne på, hvor i verden plastikken er samlet op.

Læs mere om Ocean Waste Plastic
naturlig og økologisk

COSMOS Organic

epiic hair cares produkter er alle fremstillet af naturlige og i størst muligt omfang rent økologiske ingredienser. Derfor er flere produkter fra epiic hair care certificeret efter den strenge, europæiske standard inden for naturlige og økologiske kosmetikprodukter; COSMOS Organic.

Det indebærer blandt andet at mindst 95% af produktets indhold skal bestå af naturlige ingredienser, mindst 95% af produktets ekstrak- ter og olier skal være økologiske, mindst 10% af ingredienserne i produkter som bliver skyllet ud efter brug, skal være økologiske, og mindst 20% af ingredienserne i produkter, som ikke skylles ud direkte efter brug, skal være økologiske.

Derudover skal alle produkter så vidt muligt pakkes i genanvendelig eller nedbrydelig emballage.

Produkter, der opfylder certificeringen, er mærket med logoet COSMOS Organic.

100% vegansk

Cruelty-free & 100% vegansk

Hos epiic hair care udvikler vi konstant nye, lækre og skånsomme produkter baseret på naturlige, plantebaserede ingredienser, vitaminer og mineraler, og vi tester dem gerne – på os selv…

Alle vores produkter er 100% veganske og testet efter de højeste standarder – og naturligvis ikke på dyr.

Derfor er vi også stolte over at være med på den anerkendte organisation PETA’s Cruelty-free liste, der er din garanti for, at vi under ingen omstæn- digheder har anvendt test på dyr under fremstillin- gen af epiic hårprodukter.

Alle epiic hair care produkter

Læs mere om vores produkter. Vi har delt dem op i Care, Leave’In, Styling og Finish.