Dagskursus - Women's Cut It's a Bob

Women's Cut It's a Bob - dagskursus

Kært barn har mange navne, det samme gælder de forskellige følelser vi har omkring PAGE. Denne dag vil med garanti giver dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med pageklipninger.

Pagen kan opbygges på utallige måder. På en intensiv dag med masser af inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker, viser vores dygtige og engagerede undervisere dig hvordan.

Du vil få kendskab til forskellige former og silhuetter, så du kan skabe et individuelt resultat til hver kunde.


Kursusprogram:

9.30: Velkomst
9.45: Klippeteori og forståelse af klippeteknikker til opbygning af en smuk frisure. Vi snakker ud fra vores klippebog (Z-Book), som du får udleveret
10.30: Klippedemo step by step med hands on
12.30: Frokost
13.00: Klippedemo step by step med hands on
16.30: Afrunding af dagen
17.00: Tak for I dag

Pris

2.495 DKK

pr. person incl. klippehoved og let frokost.
Prisen er excl. moms.
Tilmelding er bindende.

Se Kursuskalender

Dagskurset Women’s Cut It’s a Bob kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen).
Ring for specialpris.


* Foundation/Advanced

På kurset undervises der i hands-on i to spor; Foundation og Advanced med differentieret indhold:

Foundation

Vores foundation er for dig, som ønsker at styrke og forbedre dine grundlæggende færdigheder. Foundation henvender sig til både assistenter og elever, som ønsker ny inspiration til salonvenlige klippeteknikker. 

Vi kommer omkring form og udfordrer den traditionelle tilgang til opbygningen af en klipning. Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning, værktøjsforståelse samt klippeformer. 

Vores mål er at styrke din selvtillid og udvikle dine nuværende klippestyrker.

Advanced

Advanced henvender sig til assistenter med nogen erfaring eller elever der er i den sidste del af sin læretid (evt. med deltagelse på tidligere kurser), som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau. 

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker, sammensætning af klippeformer og frisurernes opbygning. Vi vil også have fokus på værktøjsforståelse og guide dig i de rigtige valg af sakse til din klippestil. 

Vores mål er at styrke dig teknisk med mange små detaljer, som vil være brugbare i hverdagen.