Dagskursus - Women's Cut It's a Bob and Short Hair

Women's Cut It's a Bob and Short Hair - dagskursus

Vil du skabe et unikt univers for dine korthårede, kvindelige kunder, så bør du vælge dette givende dagskursus.

Denne dag vil med garanti give dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med page klipninger og dine korthårede, kvindelige kunder. Page og det korte hår kan opbygges på utallige måder.
Vi viser dig hvordan, på en intensiv dag med masser af inspiration, brugbare redskaber og klippeteknikker fra vores dygtige og engagerede undervisere. 

Du vil få kendskab til forskellige former og silhuetter, så du kan skabe et unikt og individuelt resultat til dine kunder. 


Kursusprogram:

09.30: Velkomst

09.45: Klippeteori og forståelse af klippeteknikker til opbygning af en smuk klipning

10.30: Demo og inspiration

12.30: Frokost (incl. i kursusprisen)

13.30: Hands-on på klippehoved (foundation/advanced*)

16.30: Afrunding af dagens arbejde

17.00: Tak for i dag

Pris

2.795 DKK

pr. person incl. klippehoved og let frokost.


Prisen er excl. moms.
Tilmelding er bindende.

Se Kursuskalender

Dagskurset Women’s Cut It’s a Bob and Short Hair kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen).
Ring for specialpris.


* Foundation/advanced

På kurset undervises der i hands-on i to spor; Foundation og Advanced med differentieret indhold:

Foundation

Foundation er for dig, som ønsker at styrke og forbedre dine grundlæggende færdigheder. Foundation henvender sig til både assistenter og elever, som ønsker ny inspiration til salonvenlige klippeteknikker. 

Vi kommer omkring form og udfordrer den traditionelle tilgang til opbygningen af en klipning. Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning, værktøjsforståelse samt klippeformer. 

Vores mål er at styrke din selvtillid og udvikle dine nuværende klippestyrker.

Advanced

Advanced henvender sig til assistenter med nogen erfaring eller elever der er i den sidste del af sin læretid (evt. med deltagelse på tidligere kurser), som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau. 

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker, sammensætning af klippeformer og frisurernes opbygning. Vi vil også have fokus på værktøjsforståelse og guide dig i de rigtige valg af sakse til din klippestil. 

Vores mål er at styrke dig teknisk med mange små detaljer, som vil være brugbare i hverdagen.