2 DAGE

Cut & Color

To intensive dage hvor der, med udgangspunkt i vores salonvenlige signaturklipninger, er fokus på frisurens opbygning samt klippe- og farveteknikker. Du lærer om farveteori og får forståelse for farvens indlægning, hårets bevægelse samt den kreative opbygning af dit endelige resultat.

Se mere
3 DAGE

Cut & Color udvidet

Ønsker du en generel udvikling af din arbejds palette, og vil du styrke dine færdigheder i både klip & farve til dine mellem- og langhårede kvindelige kunder, så er dette kursus det helt rette valg for dig.

Tre intensive dage hvor vi har fokus på salonvenlige klippe- og farveteknikker. Her får du en inspirerende opfriskning af farveteori og får forståelse for farve indlægning, farvernes muligheder samt den kreative opbygning af dit endelige resultat.

Se mere


1 DAG

Men's Hair Cut Fade

På dette kursus har vi fokus på fade cut til vores mandlige kunder. Vi stiller skarpt på brugbare teknikker og tager dig igennem step by step, hvordan du skaber den perfekte fade cut med det rigtige værktøj. Vi kommer ind på alt fra ansigtsform, klædelighed og opbygningen af den maskuline form.

Se mere
1 DAG

Women's Cut: It's a Bob and Short Hair

Vil du skabe et unikt univers for dine korthårede,
kvindelige kunder, så bør du vælge dette givende dagskursus.

Denne dag vil med garanti give dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med page klipninger og dine korthårede, kvindelige kunder.

Se mere

1 DAG

Balayage

Oplever du også stigende efterspørgsel på balayage i din salon? Har du lyst til at lære brugbare og salonvenlige balayage teknikker?

Balayage betyder oversat “at stryge på håret”. Måske du allerede har prøvet at lave balayage, men synes det er svært i praksis.
Så har vi skræddersyet det perfekte kursus, hvor vi tager dig igennem alt det du har brug for at kunne lave de smukke og efterspurgte balayage behandlinger.

Se mere

1 DAG

Color Academy

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket
om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Kurset er for alle frisører der ønsker inspiration og nye teknikker – og er et fælles rum for assistenter og elever uanset erfaring.
Målet er at udvikle dig til en endnu bedre colorist og skabe mere business i din salon. Kurset skal ikke opleves som en eksamen, men som en personlig udvikling for dig.

Se mere