2 DAGE

Cut & Color

To intensive dage hvor der, med udgangspunkt i vores salonvenlige signaturklipninger, er fokus på frisurens opbygning samt klippe- og farveteknikker. Du lærer om farveteori og får forståelse for farvens indlægning, hårets bevægelse samt den kreative opbygning af dit endelige resultat.

Se mere

epiic academy - cutting 2
2 DAGE

Master Cutting Class

Dette er et to-dages kursus hvor vores 2 dygtige teknikere vil inspirere dig med tidens trendy klippeteknikker og silhuetter, alt sammen kombineret til salonvenlige klipninger.

Vi har inviteret Danmarks bedste saksemager Ole Larsen, som er uddannet på en af verdens bedste japanske fabrikker. Han vil med sine special sakse, gøre dig teknisk dygtig med dit værktøj og smelte klippeteknikker og det japanske håndlavede stål sammen til opgraderede klipninger, som gør dine klippeteknikker endnu bedre.

Se mere

1 DAG

Men's Hair Cut Fade

På dette kursus har vi fokus på fade cut til vores mandlige kunder. Vi stiller skarpt på brugbare teknikker og tager dig igennem step by step, hvordan du skaber den perfekte fade cut med det rigtige værktøj. Vi kommer ind på alt fra ansigtsform, klædelighed og opbygningen af den maskuline form.

Se mere


1 DAG

Women's Cut: It's a Bob and Short Hair

Vil du skabe et unikt univers for dine korthårede,
kvindelige kunder, så bør du vælge dette givende dagskursus.

Denne dag vil med garanti give dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med page klipninger og dine korthårede, kvindelige kunder.

Se mere

1 DAG

Balayage

Oplever du også stigende efterspørgsel på balayage i din salon? Har du lyst til at lære brugbare og salonvenlige balayage teknikker?

Balayage betyder oversat “at stryge på håret”. Måske du allerede har prøvet at lave balayage, men synes det er svært i praksis.
Så har vi skræddersyet det perfekte kursus, hvor vi tager dig igennem alt det du har brug for at kunne lave de smukke og efterspurgte balayage behandlinger.

Se mere

1 DAG

Brudeopsætningsevent

Oplever du også en stigende efterspørgsel på brude- og langthårs opsætninger? Og har du lyst til at lære brugbare og salon venlige teknikker, som giver dig flere opsætningsmuligheder?

ChristinaNanna som er uddannet langthårs- og brudestylist, har skræddersyet dette kursus til dig, hvor du får hendes bedste tips og teknikker til nutidige brudeopsætninger, som er smukke og simple at udføre, og som giver dig et solidt fundament for at tilbyde brudeopsætninger i salonen.

Se mere

1 DAG

Color Academy

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket
om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Kurset er for alle frisører der ønsker inspiration og nye teknikker – og er et fælles rum for assistenter og elever uanset erfaring.
Målet er at udvikle dig til en endnu bedre colorist og skabe mere business i din salon. Kurset skal ikke opleves som en eksamen, men som en personlig udvikling for dig.

Se mere

1 DAG

Social Media kursus med Christina Nanna

Kunne du også tænke dig at lære at lave inspirerende reels, tage smukke fotos, og samtidig få styr på dine Sociale Medier og tiden du bruger der – effektivt og salgbart?

De Sociale Medier fylder enormt meget i dag, og kan være både tidskrævende og geniale at bruge på samme tid. ChristinaNanna har derfor skræddersyet et BASIC hands-on So-mé kursus, hvor hun på en simpel og sjov måde, klæder dig på til at lave inspirerende reels og fotos, som passer til dig og konceptet i din salon.

Se mere