epiic academy - cutting 2
2 DAGE

Cutting

To intensive dage hvor du møder PACT og Zoom by Zoom Academys klippe- og stylingtekniske univers og bliv inspireret af vores engagerede og iderige team. Vi tager dig med på en rejse, hvor din udvikling er i fokus, og hvor underviserens entusiasme garanteret vil smitte af på dig som kursist.

Se mere
2 DAGE

Cut & Color

To intensive dage hvor der, med udgangspunkt i vores salonvenlige signaturklipninger, er fokus på frisurens opbygning samt klippe- og farveteknikker. Du lærer om farveteori og får forståelse for farvens indlægning, hårets bevægelse samt den kreative opbygning af dit endelige resultat.

Se mere

1 DAG

Men's Hair Cut

På dette kursus har vi fokus på klip og styling til vores mandlige kunder. Vi stiller skarpt på brugbare klippeteknikker og giver dig inspiration, værktøjsforståelse og nye færdigheder der gør, at du får det optimale ud af produkterne, og højner niveauet på dine klipninger, så dine herrekunder med sikkerhed kommer igen.
Vi kommer ind på alt – fra skinfade til de frisurer, der trender lige nu.

Se mere

1 DAG

Women's Cut: Short Hair

Vil du skabe et unikt univers for dine korthårede, kvindelige kunder, så bør du vælge dette givende dagskursus. Kombinerer du denne dags teknikker med din personlige rådgivning, så vil du stå endnu stærkere over for denne loyale kundegruppe.
Det korte hår er langt fra ens, og selvom det er kort, kan opbygningen af frisuren sammensættes på utallige måder. Vi viser dig hvordan på en intensiv dag med masser af inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker fra vores dygtige og engagerede undervisere.

Se mere

epiic academy Women's Cut Long Hair
1 DAG

Women's Cut: Long Hair

Ønsker du at blive opdateret på lækre klipninger til de langhårede kvinder, bør du vælge dette kursus.
Her får du forståelsen for frisurens opbygning, og vi giver dig simple og brugbare teknikker, så du virkelig kan skabe de smukkeste looks på dine kunder. Vi har fokus på struktur, tekstur, form og teknik, samt klædelighed og stylingredskaber.
Niveauet på dit håndværk vil med garanti udvikle sig, og du vil se dine kunder med nye, friske øjne. Med nye teknikker vil du kunne designe mere individuelt, og det vil dine kunder elske dig for.

Se mere

epiic academy Women's Cut It's a Bob 2
1 DAG

Women's Cut: It's a Bob

Kært barn har mange navne, det samme gælder de forskellige følelser vi har omkring PAGE. Denne dag vil med garanti giver dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med pageklipninger.
Pagen kan opbygges på utallige måder. På en intensiv dag med masser af inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker, viser vores dygtige og engagerede undervisere dig hvordan.
Du vil få kendskab til forskellige former og silhuetter, så du kan skabe et individuelt resultat til hver kunde.

Se mere

1 DAG

Balayage

Oplever du også stigende efterspørgsel på balayage i din salon? Har du lyst til at lære brugbare og salonvenlige balayage teknikker?

Balayage betyder oversat “at stryge på håret”. Måske du allerede har prøvet at lave balayage, men synes det er svært i praksis.
Så har vi skræddersyet det perfekte kursus, hvor vi tager dig igennem alt det du har brug for at kunne lave de smukke og efterspurgte balayage behandlinger.

Se mere

1 DAG

Color Academy

Vi har skabt vores Color Academy ud fra ønsket
om at udvikle hver enkelt frisør til at blive endnu stærkere i farvernes muligheder.

Kurset er for alle frisører der ønsker inspiration og nye teknikker – og er et fælles rum for assistenter og elever uanset erfaring.
Målet er at udvikle dig til en endnu bedre colorist og skabe mere business i din salon. Kurset skal ikke opleves som en eksamen, men som en personlig udvikling for dig.

Se mere

1 DAG

Think Big - kreativ inspiration

Kom med til en inspirerede aften med PACT
Education’s kreative team, som vil vise tidens
trends og tendenser.

Du vil få udvidet din horisont og blive opdateret indenfor både klip, farve og styling.

Vi lover dig en aften, hvor du kan læne dig godt tilbage i stolen og blive tanket op af salonvenlig og brugbare teknikker til dine kunder i salonen. En perfekt aften som du kan nyde med dine frisørkollegaer.

Se mere