Dagskursus - Women's Cut Short Hair

epiic academy logo hvid

Women's Cut Short Hair - dagskursus

Vil du skabe et unikt univers for dine korthårede, kvindelige kunder, så bør du vælge dette givende dagskursus.

Kombinerer du denne dags teknikker tilpasset i forhold til epiic hair care med din personlige rådgivning, så vil du stå endnu stærkere over for denne loyale kundegruppe.

Det korte hår er langt fra ens, og selvom det er kort, kan opbygningen af frisuren sammensættes på utallige måder. Vi viser dig hvordan på en intensiv dag med masser af inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker fra vores dygtige og engagerede epiic hair care undervisere.


Kursusprogram:

09.30: Velkomst

09.45: Klippeteori og forståelse af klippeteknikker til opbygning af en smuk klipning

10.30: Demo og inspiration

12.30: Frokost (incl. i kursusprisen)

13.30: Hands-on på klippehoved (basic/advanced*)

16.30: Afrunding af dagens arbejde

17.00: Tak for i dag

Pris

2.495 DKK

pr. person incl. klippehoved og let frokost.
Prisen er excl. moms.

Se Kursuskalender

Dagskurset Women’s Cut Short Hair kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen).
Ring for specialpris.


* Basic/advanced

På kurset undervises der i hands-on i to spor; Basic og Advanced med differentieret indhold:

Basic

Basic henvender sig både til elever med begrænset erfaring og til assistenter, som ønsker ny inspiration og genopfriskning af salonvenlige klippeteknikker.

Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig vil der være stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning og værktøjsforståelse, samt hvorfor vi holder håret ud i en bestemt vinkel mm.

Advanced

Advanced henvender sig til assistenter med nogen erfaring (evt. fra tidligere kurser), og som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau.

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker, sammensætning af klippeformer og frisurernes opbygning og vil desuden have fokus på værktøjsforståelse og finish i din styling.

De mange små detaljer vil være brugbare i hverdagen, styrke dig teknisk og give dig en mere sikker arbejdsgang hjemme i salonen.