Dagskursus - Women's Cut Long Hair

epiic academy logo hvid

Women's Cut Long Hair - dagskursus

Ønsker du at blive opdateret på lækre klipninger til de langhårede kvinder, bør du vælge dette kursus.

Her får du forståelsen for frisurens opbygning, og vi giver dig simple og brugbare teknikker tilpasset i forhold til epiic hair care, så du virkelig kan skabe de smukkeste looks på dine kunder. Vi har fokus på struktur, tekstur, form og teknik, samt klædelighed og stylingredskaber.

Niveauet på dit håndværk vil med garanti udvikle sig, og du vil se dine kunder med nye, friske øjne. Med nye epiic hair care teknikker vil du kunne designe mere individuelt, og det vil dine kunder elske dig for.


Kursusprogram:

09.30: Velkomst

09.45: Klippeteori og forståelse af klippeteknikker til opbygning af en smuk klipning

10.30: Demo og inspiration

12.30: Frokost (incl. i kursusprisen)

13.30: Hands-on på klippehoved (basic/advanced*)

16.30: Afrunding af dagens arbejde

17.00: Tak for i dag

Pris

2.495 DKK

pr. person incl. klippehoved og let frokost.
Prisen er excl. moms.

Se Kursuskalender

Dagskurset Women’s Cut Long Hair kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen).
Ring for specialpris.


* Basic/advanced

På kurset undervises der i hands-on i to spor; Basic og Advanced med differentieret indhold:

Basic

Basic henvender sig både til elever med begrænset erfaring og til assistenter, som ønsker ny inspiration og genopfriskning af salonvenlige klippeteknikker.

Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig vil der være stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning og værktøjsforståelse, samt hvorfor vi holder håret ud i en bestemt vinkel mm.

Advanced

Advanced henvender sig til assistenter med nogen erfaring (evt. fra tidligere kurser), og som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau.

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker, sammensætning af klippeformer og frisurernes opbygning og vil desuden have fokus på værktøjsforståelse og finish i din styling.

De mange små detaljer vil være brugbare i hverdagen, styrke dig teknisk og give dig en mere sikker arbejdsgang hjemme i salonen.