Dagskursus - Women's Cut It's a Bob

epiic academy logo hvid

Women's Cut It's a Bob - dagskursus

Kært barn har mange navne, det samme gælder de forskellige følelser vi har omkring PAGE. Denne dag vil med garanti giver dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med pageklipninger tilpasset i forhold til epiic hair care.

Pagen kan opbygges på utallige måder. På en intensiv dag med masser af epiic hair care inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker, viser vores dygtige og engagerede undervisere dig hvordan.

Du vil få kendskab til forskellige former og silhuetter, så du kan skabe et individuelt resultat til hver kunde ved brug af epiic hair care.


Kursusprogram:

09.30: Velkomst

09.45: Klippeteori og forståelse af klippeteknikker til opbygning af en smuk klipning

10.30: Demo og inspiration

12.30: Frokost (incl. i kursusprisen)

13.30: Hands-on på klippehoved (basic/advanced*)

16.30: Afrunding af dagens arbejde

17.00: Tak for i dag

Pris

2.495 DKK

pr. person incl. klippehoved og let frokost.
Prisen er excl. moms.

Se Kursuskalender

Dagskurset Women’s Cut It’s a Bob kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen).
Ring for specialpris.


* Basic/advanced

På kurset undervises der i hands-on i to spor; Basic og Advanced med differentieret indhold:

Basic

Basic henvender sig både til elever med begrænset erfaring og til assistenter, som ønsker ny inspiration og genopfriskning af salonvenlige klippeteknikker.

Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig vil der være stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning og værktøjsforståelse, samt hvorfor vi holder håret ud i en bestemt vinkel mm.

Advanced

Advanced henvender sig til assistenter med nogen erfaring (evt. fra tidligere kurser), og som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau.

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker, sammensætning af klippeformer og frisurernes opbygning og vil desuden have fokus på værktøjsforståelse og finish i din styling.

De mange små detaljer vil være brugbare i hverdagen, styrke dig teknisk og give dig en mere sikker arbejdsgang hjemme i salonen.