Dagskursus - Men's Hair Cut

epiic academy logo hvid

Men's Hair Cut - dagskursus

På dette kursus har vi fokus på klip og styling til vores mandlige kunder tilpasset i forhold til epiic hair care. Vi stiller skarpt på brugbare klippeteknikker og giver dig inspiration, værktøjsforståelse og nye færdigheder der gør, at du får det optimale ud af epiic hair care produkterne, og højner niveauet på dine klipninger, så dine herrekunder med sikkerhed kommer igen.

Vi kommer ind på alt – fra skinfade til de frisurer, der trender lige nu.

Vi har klippehoved til rådighed, men vi opfordrer til at man medbringer egen model, især ved skin fade og saks over kam.


Kursusprogram:

09.30: Velkomst

09.45: Klippeteori og forståelse af klippeteknikker til opbygning af en smuk klipning

10.30: Demo og inspiration

12.30: Frokost (incl. i kursusprisen)

13.30: Hands-on på klippehoved eller evt. egen model (basic/advanced*)

16.30: Afrunding af dagens arbejde

17.00: Tak for i dag

Pris

2.495 DKK

pr. person incl. klippehoved og let frokost.
Prisen er excl. moms.

Se Kursuskalender

Dagskurset Men’s Hair Cut kan også afholdes hos jer selv i salonen (I kan evt. gå flere saloner sammen).
Ring for specialpris.


* Basic/advanced

På kurset undervises der i hands-on i to spor; Basic og Advanced med differentieret indhold:

Basic

Basic henvender sig til elever og assistenter, som ønsker ny inspiration til salonvenlige klippeteknikker.

Vi snakker form og udfordrer den traditionelle tilgang til opbygningen af klipningen, samt har fokus på finish i looket. Vi vil komme omkring længderne kort, medium og lang, så man rammer bredt og får masser af inspiration med hjem.

Der vil blive taget udgangspunkt i nogle af vores salonvenlige signaturklipninger, og samtidig vil der være stor fokus på bl.a. håndstilling, frisurens opbygning og værktøjsforståelse samt vores klippeterminologi.

Den brede vifte af klippeteknikker vil du med garanti kunne implementere i salonen allerede dagen efter.

Advanced

Advanced henvender sig til elever og assistenter med nogen erfaring (evt. fra tidligere kurser), og som ønsker at videreudvikle sine færdigheder og tilegne sig nye teknikker på et højere niveau.

Vi fordyber os i mere avancerede klippeteknikker og vil bl.a. have fokus på værktøjsforståelse og forskellen i tilgangen til saks og maskine. Vi snakker struktur og overflader, udtryk og muligheder, og vi gennemgår fade og de mange teknikker dertil. Derudover kommer vi omkring længderne kort, medium og lang, så man rammer bredt og får masser af inspiration med hjem.

De mange små detaljer vil være brugbare i hverdagen, styrke dig teknisk og give dig en mere sikker arbejdsgang hjemme i salonen.