epiic academy - cutting 2
2 DAGE

Cutting

To intensive dage hvor du møder epiic Academys klippe- og stylingtekniske univers tilpasset i forhold til epiic hair care og bliv inspireret af vores engagerede og iderige team. Vi tager dig med på en rejse, hvor din udvikling er i fokus, og hvor underviserens entusiasme garanteret vil smitte af på dig som kursist.

Se mere

1 DAG

Men's Hair Cut

På dette kursus har vi fokus på klip og styling til vores mandlige kunder tilpasset i forhold til epiic hair care. Vi stiller skarpt på brugbare klippeteknikker og giver dig inspiration, værktøjsforståelse og nye færdigheder der gør, at du får det optimale ud af epiic hair care produkterne, og højner niveauet på dine klipninger, så dine herrekunder med sikkerhed kommer igen.
Vi kommer ind på alt – fra skinfade til de frisurer, der trender lige nu.

Se mere

1 DAG

Women's Cut: Short Hair

Vil du skabe et unikt univers for dine korthårede, kvindelige kunder, så bør du vælge dette givende dagskursus. Kombinerer du denne dags teknikker tilpasset i forhold til epiic hair care med din personlige rådgivning, så vil du stå endnu stærkere over for denne loyale kundegruppe.
Det korte hår er langt fra ens, og selvom det er kort, kan opbygningen af frisuren sammensættes på utallige måder. Vi viser dig hvordan på en intensiv dag med masser af inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker fra vores dygtige og engagerede epiic hair care undervisere.

Se mere

epiic academy Women's Cut Long Hair
1 DAG

Women's Cut: Long Hair

Ønsker du at blive opdateret på lækre klipninger til de langhårede kvinder, bør du vælge dette kursus.
Her får du forståelsen for frisurens opbygning, og vi giver dig simple og brugbare teknikker tilpasset i forhold til epiic hair care, så du virkelig kan skabe de smukkeste looks på dine kunder. Vi har fokus på struktur, tekstur, form og teknik, samt klædelighed og stylingredskaber.
Niveauet på dit håndværk vil med garanti udvikle sig, og du vil se dine kunder med nye, friske øjne. Med nye epiic hair care teknikker vil du kunne designe mere individuelt, og det vil dine kunder elske dig for.

Se mere

epiic academy Women's Cut It's a Bob 2
1 DAG

Women's Cut: It's a Bob

Kært barn har mange navne, det samme gælder de forskellige følelser vi har omkring PAGE. Denne dag vil med garanti giver dig et solidt grundlag for dit fremtidige arbejde med pageklipninger tilpasset i forhold til epiic hair care.
Pagen kan opbygges på utallige måder. På en intensiv dag med masser af epiic hair care inspiration og brugbare redskaber og klippeteknikker, viser vores dygtige og engagerede undervisere dig hvordan.
Du vil få kendskab til forskellige former og silhuetter, så du kan skabe et individuelt resultat til hver kunde ved brug af epiic hair care.

Se mere